Recept
Tänkte bjuda på ett smarrigt recept. Det här va dagens middag förutom att vi bytte ut kycklingen till fläskfilé eftersom Ida inte tål kyckling. Barnen åt tagliatelle till, jag tog en avocado =)
Bilden är från kokboken LCHF-husmanskost.
Currykycklinggryta
600g kycklingfilé
2 röda paprikor
2 gula lökar
5 msk att steka i
3 msk curry
1 msk paprikapulver
5 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
2 msk koncentrerad apelsinjuice (om man vill, det va gott utan oxå)
2 msk kinesisk soja
2 krm svartpeppar
Skär kycklingfiléerna i bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor. Bryn kycklingen i smör i en stor gryta. Tillsätt paprika, lök, curry och paprikapulver och fräs i ca 3 minuter. Tillsätt vispgrädde, creme fraiche, apelsinjuice, soja och peppar.
SMAKLIG SPIS!!
Bilden är från kokboken LCHF-husmanskost.
Currykycklinggryta
600g kycklingfilé
2 röda paprikor
2 gula lökar
5 msk att steka i
3 msk curry
1 msk paprikapulver
5 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
2 msk koncentrerad apelsinjuice (om man vill, det va gott utan oxå)
2 msk kinesisk soja
2 krm svartpeppar
Skär kycklingfiléerna i bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor. Bryn kycklingen i smör i en stor gryta. Tillsätt paprika, lök, curry och paprikapulver och fräs i ca 3 minuter. Tillsätt vispgrädde, creme fraiche, apelsinjuice, soja och peppar.
SMAKLIG SPIS!!
Kommentarer
Trackback